Η Microsoft Corp. ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση των νέων προϊόντων της Microsoft Office 2010, Microsoft SharePoint 2010, Microsoft Visio 2010 και Microsoft Project 2010 για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες από 90 εκατομμύρια επιχειρήσεις μπορούν πλέον να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν τη σουίτα προϊόντων του 2010 που θα τους εξασφαλίσει σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας τους και ακόμα μεγαλύτερη απόδοση των επενδύσεων τους σε επίπεδο λογισμικού.

«Τα προϊόντα Office 2010 και SharePoint 2010 επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρίες ανά την υφήλιο λειτουργούν», δήλωσε ο κ. Stephen Elop, Πρόεδρος του Microsoft Business Division της Microsoft. «Με τη σουίτα προϊόντων 2010, οι επιχειρήσεις θα εξοικονομήσουν κόστος, θα προβούν σε καινοτομίες και θα αναπτυχθούν περαιτέρω, καθώς οι άνθρωποί τους θα αξιοποιήσουν τη δυνατότητα εργασίας από οπουδήποτε και αν βρίσκονται, μέσω PC, τηλεφώνου ή browser».

H Forrester Research, αξιολόγησε τη σουίτα των εφαρμογών του 2010, Office, SharePoint, Exchange και Office Communications Server 2007, με την έρευνά της «The Total Economic Impact TM Of Implementing Microsoft's Integrated Productivity Platform», η οποία πραγματοποιήθηκε το Μάιο του 2010. Η έρευνα αυτή, συνδυάζοντας τέσσερις βασικούς άξονες (κόστος, συνολικό όφελος για την επιχείρηση, ευελιξία και ρίσκο), κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η επιστροφή της επένδυσης σε μία εταιρία που θα συνδυάσει το σύνολο των προαναφερθέντων εφαρμογών, αγγίζει σε ποσοστό το 301% και ελαττώνει την περίοδο απόσβεσης σε μόλις 7,4 μήνες από τη στιγμή της εγκατάστασης. Επιπλέον, η έρευνα έδειξε ότι η ίδια εταιρία θα μπορούσε να γλιτώσει περί τα 13 εκατομμύρια δολάρια σε μια περίοδο 3 ετών, ή αλλιώς περισσότερες από 2 εργάσιμες εβδομάδες το χρόνο.

Η δοκιμαστική περίοδος της beta έκδοσης του Office 2010 της Microsoft διήρκησε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με τριπλάσιο αριθμό συμμετεχόντων σε σύγκριση με το παρελθόν. Με τον τρόπο αυτό, 8,6 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη τη σουίτα προϊόντων του 2010. Επιπλέον, περισσότεροι από 1.000 συνεργάτες αναπτύσσουν ήδη λύσεις για τα προϊόντα του 2010.


Bookmark and Share

0 σχόλια: