Μετά από μια μακρά περίοδο αποχής από τα δρώμενα της Apple, ο Steve Jobs παρουσίασε χτες τα νέα προϊόντα της εταιρείας

Ο CEO της Apple, Steve Jobs, ανέβηκε χτες στο πόντιουμ, όπου παρουσίασε τα νέα iPod προϊόντα. Αυτό αποτελεί την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την απουσία του λόγω προβλημάτων υγείας.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας" είπε ο Jobs στην εναρκτήρια ομιλία του. "Επέστρεψα στην Apple και λατρεύω κάθε στιγμή".
Όπως δήλωσε ο Jobs, η Apple έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια iPhones από τότε που το smartphone έκανε τα πρώτα του βήματα στην αγορά, δύο χρόνια πριν.
Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Apple μείωσε την τιμή του iPod Touch των 8Gb ενώ διπλασίασε τη χωρητικότητα δύο άλλων μοντέλων στα 32Gb και 64Gb. Επίσης, το iPod Classic θα διαθέτει πλέον περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, από 120Gb σε 160Gb διατηρώντας όμως την ίδια τιμή.
Από την άλλη το iPod Nano είναι πλέον εξοπλισμένο με βίντεο κάμερα ενώ οι ίντσες της οθόνης του αυξήθηκαν από 2 σε 2.2.
Αλλαγές έγιναν, επίσης και στον τομέα του software αφού το λογισμικό iPhone 3.1 είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν μέσω των iTunes, για τους κατόχους όχι μόνο των κινητών τηλεφώνων αλλά και των iPod Touch, οι οποίοι αναγκάζονταν παλαιότερα να πληρώνουν ένα αντίτιμο για την αναβάθμιση στην έκδοση v. 3.0.


Bookmark and Share

0 σχόλια: