Σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη μέρα για την Microsoft, τελευταία του Bill Gates στο γραφείο, η εταιρεία από το Redmond υπέκυψε στις απαιτήσεις του κόσμου, παρατείνοντας την ημερομηνία υποστήριξης των Windows XP μέχρι και το 2014!

Η υποστήριξη των Windows XP περιλαμβάνει updates και security patches μέχρι τον Απρίλιο του 2014. Φυσικά η 30ή Ιουνίου παραμένει ως η τελευταία επίσημη μέρα πώλησης των XP και αυτό γιατί όποιος έχει απόθεμα αδειών χρήσης του συγκεκριμένου λειτουργικού συστήματος, θα μπορεί να το πουλάει μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε λίγες μέρες πριν την τελευταία μέρα στο γραφείο για τον συνιδρυτή της εταιρείας, Bill Gates. Ο Gates είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του 2 χρόνια πριν, λέγοντας ότι μετά την Microsoft θα ασχοληθεί με την φιλανθρωπία. Να πούμε εδώ ότι τα κέρδη από την εταιρεία του τον είχαν καταστήσει, το 1999, τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο με περιουσία που έφτανε τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το φιλανθρωπικό ίδρυμα (Bill and Melinda Gates Foundation) που σύστησε, αποτελεί τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό παγκοσμίως.


Bookmark and Share

0 σχόλια: