Την αναβαθμισμένη έκδοση του λογισμικού της, η οποία αφορά αποκλειστικά στη δημοφιλή συσκευή κινητής τηλεφωνίας, διέθεσε εχθές στο κοινό η Apple

Το μέγεθος της αναβάθμισης κυμαίνεται μεταξύ 230MB και 260ΜΒ, ανάλογα με τη συσκευή, ενώ η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω των iTunes. Για να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το iPhone 3.0, οι χρήστες θα πρέπει πρωτίστως να έχουν κατεβάσει και εγκαταστήσει το iTunes 8.2, το οποίο η Apple διέθεσε μέσω του jukebox λογισμικού και του online καταστήματός της, στις αρχές του μήνα.

Το iPhone 3.0 παρέχεται δωρεάν σε όλους του χρήστες του iPhone. Όσοι χρησιμοποιούν το iPod και θέλουν να κατεβάσουν την αναβάθμιση, θα αναγκαστούν να πληρώσουν περίπου 7 ευρώ, ώστε να αποκτήσουν την ανανεωμένη έκδοση 3.0 του λογισμικού.

Το iPhone 3.0, όπως είχε υποσχεθεί η εταιρεία σε ανακοίνωσή της τον Μάρτιο, θα περιλαμβάνει περισσότερα από 100 χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, όπως την πολύ αναμενόμενη λειτουργία Cut, Copy, Paste και το χαρακτηριστικό Find My Phone, το οποίο επιτρέπει στους συνδρομητές της υπηρεσίας MobileMe, να εντοπίζουν τις χαμένες τους συσκευές.

Bookmark and Share

0 σχόλια: