Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το νέο ανανεωμένο iPhone θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου.

Η Apple ξετύλιξε το περιτύλιγμα του επόμενου, νέου της iPhone, υποστηρίζοντας ότι η λειτουργία του θα είναι δύο με τρεις φορές ταχύτερη σε σχέση με τον προκάτοχό του. Επίσης, η νέα του κάμερα προσφέρει ψηφιακές δυνατότητες βίντεο, ενώ η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, δηλαδή στις 19 Ιουνίου.

Το μοντέλο των 32GB θα πωλείται προς περίπου 215 ευρώ ενώ αυτό των 16GB προς 145 ευρώ. Και οι δύο συσκευές θα προσφέρονται σε άσπρο και μαύρο χρώμα, το ίδιο με ότι ισχύει και τώρα. Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και μια επιπλέον έκδοση των 8GB του ήδη υπάρχοντος iPhone 3G, στην τιμή των 71 ευρώ.
Η ανακοίνωση έγινε στο συνέδριο της εταιρείας, Worldwide Developers Conference, όπου η Apple αποκάλυψε επίσης ότι το επόμενο λειτουργικό της σύστημα, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, θα είναι διαθέσιμο προς πώληση σαν μια αναβάθμιση αξίας 20 ευρώ του ήδη τρέχοντος λειτουργικού.

Εκπρόσωποι της εταιρείας ανακοίνωσαν επίσης την 15 ιντσών έκδοση του MacBook Pro αλλά το ενδιαφέρον συνεχίζει να κεντρίζει το επερχόμενο iPhone και iPhone OS 3.0, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ
Οι προαναφερθείσες τιμές αφορούν αποκλειστικά στην αμερικάνικη αγορά και προκύπτουν βάσει 2ετούς συμβολαίου που προσφέρεται από εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Η ημερομηνία διάθεσής του στην Ευρώπη -και κατ' επέκταση στην Ελλάδα- δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, αλλά αναμένεται σχετική ανακοίνωση εντός ενός μήνα.

Bookmark and Share

0 σχόλια: