Χρειάζεστε περισσότερο χώρο για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας; 144 Petabytes πως σας ακούγονται; Αυτό είναι το θεωρητικό αποθηκευτικό όριο που υπόσχονται οι νέες κάρτες CompactFlash

Οι 64GB SDXC (Secure Digital Extended Capacity) κάρτες αποτελούν πλέον χθεσινά νέα (μεταφορικά και κυριολεκτικά). Το νέο πρότυπο CompactFlash 5.0 υπόσχεται να δώσει στον κόσμο 144 Petabytes θεωρητικού αποθηκευτικού χώρου στις νέες CF cards.

Επιτέλους θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τη συλλογή πολυμέσων σας που τόσα χρόνια συγκεντρώνατε. Θα μπορείτε, επίσης, να αποθηκεύσετε και τις συλλογές των 70.000 κοντινότερων φίλων σας!

Παρόλο που οι SDXC κάρτες έχουν δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένες με τον αποθηκευτικό χώρο των 2 Tera που έχουν, η CompactFlash έχει βάλει ως στόχο να καταρρίψει τα τετριμμένα και να σπάσει κάθε λογικές προσδοκίες με τις νέες κάρτες.

Όπως είναι γνωστό, οι κάρτες CF χρησιμοποιούνται κυρίως για την υποστήριξη μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου, σε σχέση με την τεχνολογία των Flash Memory και η ανακοίνωση των προδιαγραφών των νέων καρτών, δικαιώνει αυτό το γεγονός.

Για να αντιληφθούμε τι σημαίνει 144 Petabytes, 1 Petabyte ισούται με 1.024 Terabytes δεδομένων. Από την άλλη 1 Tera ισούται με 1.024 Gigabytes δεδομένων, μια μονάδα μέτρησης που είναι περισσότερο οικεία σε όλους μας.

Το μόνο που απομένει να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε μέχρι που θα φτάσουν οι μελλοντικές κάρτες αποθήκευσης.


Bookmark and Share



0 σχόλια: