Η Apple ανακοίνωσε ότι το iTunes Store έσπασε το φράγμα των 10 δισεκατομμυρίων downloads μουσικών κομματιών. Το διαδικτυακό κατάστημα της Apple χρειάστηκε κάτι λιγότερο από επτά χρόνια για να σπάσει αυτό το ρεκόρ. Ο συνολικός αριθμός των τραγουδιών που διατίθενται αυτή τη στιγμή μέσα από το iTunes Store ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια και συνεχώς προστίθενται νέες παραγωγές.

Ο χρήστης που έκανε το download με αύξοντα αριθμό 10.000.000.000 έλαβε από την Apple ως έπαθλο μια δωροεπιταγή για το iTunes Store, αξίας 10.000 δολαρίων [κάτι λιγότερο από 7.500 ευρώ σύμφωνα με την τρέχουσα ισοτιμία ευρώ/δολαρίου].

Τα 25 δημοφιλέστερα τραγούδια στο iTunes Store είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία παραγωγές της τελευταίας πενταετίας, με μόνη εξαίρεση το Don't Stop Believin' των Journey, το οποίο ακούγεται στο σήμα τηλεοπτικής εκπομπής. Το πλέον κατεβασμένο τραγούδι είναι το I Gotta Feeling των Black Eyed Peas, οι οποίοι εμφανίζονται και στην τρίτη θέση με το Boom Boom Pow. Η δεύτερη θέση ανήκει στην εκκεντρική Lady Gaga και το Poker Face.


Bookmark and Share




0 σχόλια: