Ο CEO της Microsoft Steve Ballmer δήλωσε πως τo νέο λειτουργικό της εταιρείας Windows 7 έχει πουλήσει διπλάσια αντίγραφα απο τα προηγούμενα λειτουργικά στην ίδια χρονική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης των μετόχων, o CEO Steve Ballmer δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα ποσοστά της Microsoft ανάμεσα στο νεανικό κοινό, συγκριτικά πάντα με αυτά των Apple Mac. Οι Mac είναι δημοφιλέστεροι των PCs αλλά ο Ballmer θεωρεί πως το νέο λειτουργικό, σε συνδυασμό με την σκληρή οικονομία, έχει αρχίσει να αντιστρέφει το κλίμα υπερ των προσωπικών υπολογιστών που προσφέρουν τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά με αυτά των Mac, σε αρκετά χαμηλότερη όμως τιμή, σύμφωνα πάντα με τον Ballmer.

H αναφορά πάντως σχετικά με τα νούμερα που έπιασε το νέο λειτουργικό, έρχεται απο το NPD Group και αναφέρει πως η πρώτη βδομάδα λιανικής πώλησης των Windows 7 έφερε πωλήσεις υψηλότερες κατά 234% συγκριτικά με την πρώτη βδομάδα πώλησης των Vista! Οι πωλήσεις αυτές συμπεριλαμβάνουν και τις προπαραγγελίες που η Microsoft και οι συνεργάτες της άρχισαν να λαμβάνουν απο τον περασμένο Ιούνιο.


Bookmark and Share


0 σχόλια: