Η εταιρεία αναμένεται να προσφέρει την προεπισκόπηση της σουίτας στο κοινό, περίπου στο τέλος της εβδομάδας
Η Microsoft ανάρτησε σήμερα το Office 2010 Beta στα συνδρομητικά IT sites, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα η preview έκδοση θα γίνει διαθέσιμη και στο κοινό.
Τα sites MSDN (Microsoft Developer Network) και TechNet φιλοξενούν πλέον το Office 2010 Beta στις εκδόσεις των 32 και 64-bit, τις οποίες μπορούν να κατεβάσουν οι προγραμματιστές που έχουν συνδρομή στις συγκεκριμένες υπηρεσίες.
Τα downloads που προσφέρει το TechNet αφορούν στην Office Professional 2010, μια έκδοση η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που θα αγοράσουν την ανάλογη άδεια χρήσης.
Άλλες εκδόσεις του Office 2010 Beta, οι οποίες έχουν διαρρεύσει στο Internet, είναι διαθέσιμες σε ποικίλα sites διαμοιρασμού αρχείων.
Η Microsoft αναμένεται να παραδώσει την Beta έκδοση στους χρήστες, κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα. Η εταιρεία έχει ήδη ετοιμάσει την ανανεωμένη έκδοση του Office.com site της, το οποίο θα προσφέρει τρεςι διαφορετικές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων του καταναλωτικού Home and Business 2010.Η Microsoft θα διαθέσει τις προεπισκοπήσεις τριών εκ των πέντε εκδόσεων, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα μέσα του επόμενου έτους, τις Home and Business, Professional και Professional Plus.


Bookmark and Share


0 σχόλια: