Ο ειδικός Τύπος υποδέχθηκε μάλλον χλιαρά το νέο iPhone 3G S, με το επιχείρημα ότι αποτελεί μια απλή αναβάθμιση του iPhone 3G και όχι μια πρωτοποριακή νέα συσκευή. Ωστόσο, το καταναλωτικό κοινό δε φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη των ειδικών, καθώς οι πωλήσεις της νέας συσκευής ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας.

Το νέο iPhone 3G S κυκλοφόρησε την Παρασκευή και προκάλεσε κοσμοσυρροή στα καταστήματα, η οποία διατηρήθηκε καθ' όλη της διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το βράδυ της Κυριακής, οι πωλήσεις είχαν ήδη φτάσει σε επταψήφιο νούμερο.

Παρόμοια πορεία είχε και το προηγούμενο μοντέλο. Το iPhone 3G είχε πουλήσει κι αυτό ένα εκατομμύριο κομμάτια τις πρώτες τρεις ημέρες. Σημειωτέον ότι το πρώτο iPhone χρειάστηκε 74 ημέρες για να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.

Ο Steve Jobs εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι "οι αγοραστές ψηφίζουν και το iPhone κερδίζει. Με πάνω από 50.000 εφαρμογές στο App Store, η δυναμική του iPhone είναι ισχυρότερη από ποτέ".


Bookmark and Share

0 σχόλια: