Windows 7 μέσα στον Οκτώβριο

by dakis | 4:45 μ.μ. in |


Μετά την οριστικοποίηση της κυκλοφορίας των Windows 7 προς το τέλος του έτους, αυτό που απασχολεί τους ειδικούς είναι η όσο το δυνατόν ακριβέστερη ημερομηνία διάθεσης στο κοινό του νέου λειτουργικού της Microsoft.

Σύμφωνα με κάποιες αναφορές απο αξιωματούχος της Acer, η 23η Οκτωβρίου είναι η επικρατέστερη ημερομηνία διάθεσης των Windows 7.

Εντωμεταξύ, δηλώσεις αρκετών στελεχών της Microsoft φέρνουν τα Windows 7 στη πόρτα των κατασκευαστών, στις 11 Αυγούστου. Αν η Microsoft ακολουθήσει ίδια πολιτική με αυτή των Windows XP, τότε το νέο λειτουργικό θα βρίσκεται στα ράφια στις 11 Οκτωβρίου, 3 μήνες δηλαδή απο την φάση RTM (release to manufacturing)

Τέλος, ο Paul Thurrott, δημοσιογράφος με πολυετή πείρα πάνω σε θέματα που αφορούν τα Windows, τοποθετεί την ημερομηνία κυκλοφορία τους στις 15 Οκτωβρίου.

Αν και καμία απο αυτές τις υποθέσεις δεν είναι επίσημη αφού αυτό μπορεί να το κάνει μόνο η Microsoft, όλα δείχνουν οτι τα Windows 7 θα είναι διαθέσιμα πολύ πριν την Black Friday στις ΗΠΑ, που αποτελεί την μέρα με τη μεγαλύτερη κίνηση στα εμπορικά καταστήματα.

Bookmark and Share

0 σχόλια: