H Microsoft και η Oracle θα διαθέσουν την επόμενη εβδομάδα νέες αναβαθμίσεις ασφαλείαςΤην επόμενη εβδομάδα οι χρήστες των Windows αναμένεται να λάβουν διπλό πακέτο αναβαθμίσεων καθώς όχι μόνο η Microsoft αλλά και η Oracle θα διαθέσουν, την ίδια ημέρα, νέες αναβαθμίσεις ασφαλείας οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν και το διορθωτικό του bug που είχε εντοπιστεί στο Excel.
Αυτό το μήνα, τα διορθωτικά της Oracle και τα patches της Microsoft τυγχάνει να συμπέσουν την ίδια ημέρα, δηλαδή την επόμενη Τρίτη. Οι χρήστες των Windows θα έχουν πολλά να κάνουν αφού η Microsoft σχεδιάζει να διαθέσει συνολικά οχτώ αναβαθμίσεις. Οι πέντε θα αφορούν στα Windows ενώ οι υπόλοιπες τρεις θα είναι για τον Internet Explorer, το Excel και τον ISA (Internet Security & Acceleration) server.
Η Oracle ανακοίνωσε ότι τα patches της επόμενης εβδομάδας θα περιλαμβάνουν 43 διορθωτικά ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων 16 patches για το database
λογισμικό της εταιρείας. Στο πακέτο αναβαθμίσεων θα υπάρχουν και 12 «μπαλωμένες» τρύπες ασφαλείας του Oracle Application Server. Τα παραπάνω θα συνοδεύονται, επιπλέον και από τα διορθωτικά για τις σουίτες E-Business, Edwards και BEA application server.

Bookmark and Share

0 σχόλια: